події
інтерв'ю
no comment
лекції
дайджест
Приціл
телятина
про проект
контакти
архів
летючка
Підписка
Вибори та ЗМІ
RSS
MediaSapiens
блоги
Сергій Кейн
Нацвідбір Євробачення перетворився на батл - Сергій Кейн 17:04 28.02.2017
Сергій Кейн, головний редактор музичного видання Comma.com.ua
Алексей Мацука
Донецкий журналист: «Власть должна создать беженцам с Донбасса "зеленый коридор", который не ведет в сарай» 09:07 21.04.2015
Журналист, глава правления Донецкого института информации
Евгений Лауэр
Евгений Лауэр: "В военное время говорить о свободе слова преступно" 10:00 30.08.2014
Журналист
Сергій Солодкий
Дипломати, виявляється, матюкаються, або Як українські ЗМІ потрапили у пастку 09:10 17.02.2014
Журналіст-міжнародник
Олександр Михельсон
Писали, що його застрелили, а насправді його зарізали 09:00 29.04.2013
Оглядач "Цензор.net"
Усі блоги
 
Ви тут: Головна >> блоги >> Лилипутину – Майдан! Обращение украинского журналиста к россиянам
Лилипутину – Майдан! Обращение украинского журналиста к россиянам
Игорь Колтунов 2014-03-15 11:00:00
Россияне, кому вы молитесь в храме Христа Спасителя в сердце страны третьего мира? Вам рассказывают про лютых украинских фашистов лишь для того, чтобы вы не поняли одну простую вещь: народ может смести диктатора, говорит журналист "1+1".
Кремль не признает новую украинскую власть и считает ...
Популярність матеріалу:
Голосів: 8
x12
Коментарі: Додати коментар:
Коментарі: Додати коментар:
Статус:
Код з картинки:
Ім'я:
Коментар:
гість
00:24 20.03.2014
Найбільше вражає оте "Слава Україні!" Ну, це просто дегенеративний синдром. Де, в ЯКій країні, депутати кричать "Слава... там Німеччині, чи США, чи Норвегії... " Тільки наші дурні галасують та славлять державу, якої немає її незавершеність, одіозність, її біду і лихо. Що це за "Слава!"??? Треба ж бути такими дурнями, щоб волати про наше безчестя на увесь світ. Хутір! Позорище! А ще отакий собі плюгавенький хлопчина, якому варто уважно вивчити себе у дзеркалі, як отой Моська гавкає на людину, яка в міжародному рейтингу особистостей третій рік постає на першому місці, американці в останьому опитуванні визнали Путіна більш авторитетною людиною, ніж їхній президент. ПОрядний, розумний, ТАКТОВНИЙ, СОРТИВНИЙ, ЛЮЛДЯНИЙ_ ЦЕ пУТІН. дЕ НАШ пУТІН? кОЛИ ВІН З"ЯВИТЬСЯ, ЩОБ ВРЯТУВАТИ УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД, ЗАХИТИТИТ ВІД БАНДИТІВ, КАЗНОКРАДІВ, ОТАКХ ШАВОК, ЯКОЦЕЙ кОЛТУНОРВ? дЕ ВІН ЗАБАРИВСЯ, ЧИ ПРИЙДК ДЕ КОЛИ?
Валерій
11:38 17.03.2014
Ясно, що на тлі останніх подій цей спітч набере чимало схвальних відгуків. Але це не промова професійного журналіста, а демарш ображеного підлітка. На гей-паради, пане Колтунов, не обов'язкогово ходити, щоб побудувати демократичне суспільство. Хоча, якщо вам так подобається - ходіть. І не треба змішувати путінську політику з "Православ'ям. До речі, "Вашому князю Володимиру" напевно цікаво було б, скільки разів на рік його нащадок, Ігор Колтунов, відвідує Божі служби. Особисто я проти путінської окупації, в цьому я з вами солідарний, однак не треба підігрівати розбрат між українським і російським народом в цілому. Нам з вами, ще мабуть доведеться пожинати плоди цього розбрату. Холодного вам розуму, пане Колтунов.
Ната
14:48 16.03.2014
Спасибо. Так фигово с утра было, посмотрела ролик, похорошело. Любила россиян, Россию, возила родственников в Москву и Питер на экскурсию. Ржала над Путиным, но не злобно. Помнила, что русские способны на бунт, просто очень терпеливые. Да и лучших-то людей - миллионы!!! - за сто лет урыли, остались только зашуганные. Теперь я ненавижу Россию, русских идиотов, Путина, Путина, Путина. И где моя толерантность, нормального человека с двумя высшими образованиями? Хочу дожить, чтобы он застрелился в бункере Кремля, увидев Майдан на Красной площади. НЕНАВИЖУ РОССИЮ!!!!
Вася Севастопольский
10:34 16.03.2014
Ногу мы Янеку отрежем ты за это не бзди, только долги возвращать будет не он, а вы еврохохлы. Если не веришь то поучи экономику и международное право. Про гейпарад тоже понравилось, насмотритесь еще.