події
інтерв'ю
no comment
лекції
дайджест
Приціл
телятина
про проект
контакти
архів
летючка
Підписка
Вибори та ЗМІ
RSS
MediaSapiens
блоги
Сергій Кейн
Нацвідбір Євробачення перетворився на батл - Сергій Кейн 17:04 28.02.2017
Сергій Кейн, головний редактор музичного видання Comma.com.ua
Алексей Мацука
Донецкий журналист: «Власть должна создать беженцам с Донбасса "зеленый коридор", который не ведет в сарай» 09:07 21.04.2015
Журналист, глава правления Донецкого института информации
Евгений Лауэр
Евгений Лауэр: "В военное время говорить о свободе слова преступно" 10:00 30.08.2014
Журналист
Сергій Солодкий
Дипломати, виявляється, матюкаються, або Як українські ЗМІ потрапили у пастку 09:10 17.02.2014
Журналіст-міжнародник
Олександр Михельсон
Писали, що його застрелили, а насправді його зарізали 09:00 29.04.2013
Оглядач "Цензор.net"
Усі блоги
 
Ви тут: Головна >> лекції >> Альона Гетьманчук: "Деякі місцеві телеканали відверто агітують за Митний союз"
Альона Гетьманчук: "Деякі місцеві телеканали відверто агітують за Митний союз"
ВідеоТеКа 2013-08-21 09:05:00
Під час розмови зі слухачами ХІ Літньої школи журналістики "Дня" директор Інституту світової політики говорила про рівень совковості серед регіональних еліт і про те, що особисто її переконує, що Україна має підписати угоду про асоціацію з ЄС.
"В Європі корупція - це вибір, в Україні - ...
Популярність матеріалу:
Голосів: 0
x0
Коментарі: Додати коментар:
Коментарі: Додати коментар:
Статус:
Код з картинки:
Ім'я:
Коментар:
Віктор
16:44 11.09.2013
Пане Громадянин! Вам би теж треба замислитись. Вступ до Євросоюзу - це втрата суверенітету. Бо вже керуватиме наднаціональний орган влади, де наш голос буде останнім. Я особисто проти втрати нашої Незалежності, тобто хай йдуть лісом і ЄС і ТС. Я вважаю, що держава може бути незалежною. А ви, Громадянин, якщо за Євросоюз, то виходить що проти Незалежності.
Dbr
09:24 22.08.2013
Какая прелестная у нас демократия! куда там диктатуре Путина! Оказывается, "несколько каналов" ОТКРЫТО (надо же, какое преступление!) агитироуют за ТС. Во-первых, это вранье. Нет таких каналов. Агитироуют только за ЕС: оголтело, идолопоклонно, мерко пресмыкаясь перед западом, полностью игнорируют все минусы (а наше вступление в ЗСТ только из минусов и состоит), в качестве аргумента выдавая некую "совковость" ТС. Дети, не жившие в СССР, вы хоть у взрослых спросите, что это такое. Да мне гораздо приятнее быть совком - образованным чеолвеком с высокими нравственными запросами, чем примитивным, тупым укропатриотом, освинячивающимся с каждым днем все больше и больше.
Громадянин
11:52 21.08.2013
Хочеться нагадати попередньому оратору що той хто здатен продати свободу свою і своєї країни за чечевичну похльобку із росіських грошей лишеться у результаті і без грошей і без совбоди. ну скіки вже історія має нас вчити що "північний брат" Україні гірший за будь якого іншого ворога
українець, який мислить
11:26 21.08.2013
Та не буде нам після цієї угоди ні про що краще. Втратимо ринки в РФ, а нових в Європі в тій мірі не здобудемо. Бо наші літаки, поїзди, тролейбуси, веарстати, турбіни для літаків і купа складної продукції, там просто не потрібні. А треба, щоб ми тут сіяли РАПС, щоб у Франції і Німеччині їздили на біодізелі. Угода про Асоціацію - це майбутнє підвищення тарифів, а значить зубожіння українців. Так, ця журналістка отримує гранти, і отак примітивно здає нац. інтерес України. РФ, прміром, живе краще Румунії, і ми б в ТМ(це прообраз нашої колишньої держави-Русі, Рос.імперії, СРСР) жили не гірше ніж в ТМ. Що Білоруси потерпають? Та про що ви кажете. Чи вони живуть гірше ніж Болгари і румуни в регіонах, краще. Чи казахи бідують? Ні! Ніхто ж не говорить, що в ЄС є багата північ (Фріци і хранцузи) і бідний південь, якому вказують що саджати і в якому обсязі.Казки про ЕС це просто фантики. Корупції не буде, можливо, бо у українців не буде грошей, щоб дати на лапу.А не тому що влада припинить брати. Але ж про це отакі примітивні пропагандистки не кажуть. Взагалі-то по НАТО хотіли проводити референдум, тож може і по ЕС його провести? Але до цього людям честно розказати все.