події
інтерв'ю
no comment
лекції
дайджест
Приціл
телятина
про проект
контакти
архів
летючка
Підписка
Вибори та ЗМІ
RSS
MediaSapiens
блоги
Сергій Кейн
Нацвідбір Євробачення перетворився на батл - Сергій Кейн 17:04 28.02.2017
Сергій Кейн, головний редактор музичного видання Comma.com.ua
Алексей Мацука
Донецкий журналист: «Власть должна создать беженцам с Донбасса "зеленый коридор", который не ведет в сарай» 09:07 21.04.2015
Журналист, глава правления Донецкого института информации
Евгений Лауэр
Евгений Лауэр: "В военное время говорить о свободе слова преступно" 10:00 30.08.2014
Журналист
Сергій Солодкий
Дипломати, виявляється, матюкаються, або Як українські ЗМІ потрапили у пастку 09:10 17.02.2014
Журналіст-міжнародник
Олександр Михельсон
Писали, що його застрелили, а насправді його зарізали 09:00 29.04.2013
Оглядач "Цензор.net"
Усі блоги
 
Ви тут: Головна >> no comment >> Як Мустафа з Мустафіним кривдника Притули шукали
Як Мустафа з Мустафіним кривдника Притули шукали
Богдан Кутєпов 2012-09-13 20:24:00
Рух "Стоп Цензурі!" в єдиному пориві з Партією Регіонів добивались правди. Пошуки закінчились у міліції
Хода журналістів сколихнула центр Києва. Станко, ...
Популярність матеріалу:
Голосів: 5
x1
Коментарі: Додати коментар:
Коментарі: Додати коментар:
Статус:
Код з картинки:
Ім'я:
Коментар:
Данилович
08:02 19.09.2012
Підтримую акцію журналістів!!!
Проститутьоповщина і найємщина
09:53 16.09.2012
Ця хамська "хода" ніяк не сколихнула Київ. Не треба бути аж так самозакоханими! Чому листівки не клеїли "постраждалі" Притула і Горчинська? Вони ж є постраждалою стороною, чи не так?! Яка в "КиївПост" цензура, коли вони друкують рекламу Королевської без позначки "на правах реклами"? І скандальний мальчик Найєм та Лігачова мовчать, не помічаючи як Горчинська во всю "джинсує". Насправді ця хода - відпрацювання для звітності соросівського бабла від Рибачука, і по ходу Найем зробив непогану рекламу Партії регіонів. Бо навіщо незалежні журналісти з поклонами (!) пішли до їхнього офісу просити допомоги?
19Pb
09:28 16.09.2012
Живот служителя власти - как доказательство хорошего прикорма.
Колега
23:38 15.09.2012
Наташа (це до Лігачової!), мені не зручно за вас, що ви були присутні у ситуації з продавцем. Яка кутєповщина! Який примітивний журналістський хід! Соромно за наших журналістів. І як погано, що та продавчиня не плюнула знімальнику в обличчя! То було б спрвведливо і оцінено було б по заслугах
Петро Хренукович
11:15 14.09.2012
О! На ВідеоТеКу почали заходити "Молоді регіони"! Їх маркерами є словосполучення "ГНУСНЫЕ ТУПЫЕ ПОДЛЫЕ УРОДЫ" капслоком та часте використовування слова "мрази". При зустрічі намагаються облити чимось зеленим.
Ігор Рудич, журналіст
10:16 14.09.2012
Солідарний з колегами цілком. Якщо не захищати журналістів, то нас, колеги, знов почнуть спалювати, як Бойка, і прибирати, як багатьох інших українських колег, близько десяти. Цікаво, а мене захистять. Я у листопаді 2009 року, ще будучи діючим військовим журналістом мав необережність дати прес-конференцію по неправомірній діяльності екс-міністра Гриценка Анатолія. Далі я розвозив матеріали по редакціях щодо цієї теми, і на виїзді з газети "Сегодня",я потрапив в дуже підозріле ДТП. З того часу у мене залишились дані тих людей, які на своєму джипі таранили мою (колишню) шкодочку Фабіа. Це передисторія. Яке ж було моє здивування, коли нещодавно вже під час виборів 2012 я дав прес-конференцію "Підірвана обороноздатність" (йдеться про переслідування журналістів у 2005-2007 в міноборони і розбазарювання мільйонів гривень в МО, а також руйнацію військово-будівельних організацій особисто паном Гриценком)... Так от, яке ж було моє здивування, коли до мене в квартиру почали дзвонити невідомі особи в штатському, налякали мою дружину, хотіли поспілкуватися зі мною, відкрила моя дружина. Вона була налякана, і сказала: "Після твоїх прес-конференцій ВОНИ тобі зроблять дірку в голові..." Я звісно, як чоловік, журналіст, і офіцер запасу нічого не боюся. Але знаєте, факти - річ упряма. Тож чи підтримають мене журналісти хоча б інформаційно! Бо коли піддано розголосу переслідування журналіста, переслідувати вже важче. З повагою, Ігор Рудич, військовий журналіст в другому поколінні.
Hamza
09:31 14.09.2012
Оце коли аноніми з Мнєніями вилазять коментити - точна ознака того, що влада черговий раз облажалася)))
МНЕНИЕ
22:28 13.09.2012
на этот позорный цирк сегодня наткнулся,проходя днем по улице Институтской. Жалкое зрелише, дешевое трюкачество в сопровождении охраны в виде милиции, которое проканает в каком-то забитом селе в афганистане разве что, перед престарелыми женщинами в хиджабе, но не в цивилизованном обществе. Это - позор для журналистики и украинской журналистики, с одной стороны - демонстрация беспомощности, с другой - низкопробностии и дешевости. А ведь именно из-за такого мнение журналиста, его публикации и выступления в настоящий момент ни чего не значат и не стоят в нашем обществе, даже серьезные материалы не имеют последствий, должной реакции и так далее, потому как все уже обыденно привыкли .что это - ложь, пи-ар, обслуживание чьих-то клановых интересов. В этот же момент, на всё тех же подъездах, где Мустафа и Ко клеили свой бред, несчастные люди развесили объявление о вышедшей в магазин утром и потерявшеся пожилой женщине - "пропала бабушка, помогите". Но из-за таких уродов, как Мустафа и мрази с ТВі многие подумают, что и это объявление из серии избирательного мусора. МУСТАФА, СТОП ЦЕНЗУРИ И Ко с ТВi - Вы ГНУСНЫЕ ТУПЫЕ ПОДЛЫЕ УРОДЫ! ВАМ НЕ МЕСТО В ЦИВИЛИЗОВАННОМ ОБЩЕСТВЕ , ВЫ ПОЗОРИТЕ ВСЮ СУТЬ ЖУРНАЛИСТИКИ СВОЕЙ ЗААНГАЖИРОВАННОСТЬЮ И БРЕХНЕЙ!!!!
а Цивільний кодекс на Кутєпова не розповсюджується?
21:47 13.09.2012
Продавчиня, здається, не тільки не давала дозволу на власне знімання, а й емоційно від нього відмовлялася?! Не соромно?
І при цьому ваша тусовка, самозакохано позуючи на камери, від всіх нахабно вимагає знайти якогось охоронця за те, що нібито "побив" Притулу та Горчинську (насправді просто видер брехливі в багатьох аспектах плакатики). PR forever? Не вдалося когось з влади потролити, так хоч на жіночці відірвемося, чи як?
Ви, панове, не поважаєте нікого і нічого навкруги. Крім, хіба що, бабла і власних амбіцій. А ще претендуєте на звання "четвертої влади". Сумно. Дуже сумно, що в моїй країні такі "журналісти".
Володимир
21:43 13.09.2012
Марославе, а що поганого в грунтах? Чи ви не зовсім розумієте, що таке грант?
2mk&5
21:40 13.09.2012
Може і так. Але мені вони більше подобаються, ніж ті, що крадуть з народного бюджету і безсоромно брешуть в очі.
Мирослав
20:49 13.09.2012
Наєм і Притула-провокатори,які відпрацьовують іноземні гранти. Якби до них в офіси прийшли з гаслами "Геть провокаторів!",то щоб вони робили?