Сьогодні настала черга гарячої десятки від українських журналістів. У нашому чарті — лише той медіатреш, від якого рука весь рік сама тяглася до лоба..
Підписуйтеся на наш канал, переглядайте нашу попередню десятку медійних зашкварів від українських політиків, лайкайте, коментуйте побачене та чекайте нашого головного хіт-параду “Медіашиза року”. Уже скоро!

А в сьогоднішньому топі:

10. Десяте місце та перемогу в спецномінації “Мокруха” здобуває телеканал ZIK. Чиї традиції водних процедур змусили пролитися дощем навіть Степана Хмару.
9. Дев'яте місце та перемогу в нашій спецномінації “Біженці року” здобувають Дмитро Гордон і Олеся Бацман.
8. Восьме місце та перемогу в спецномінації “Каша року” здобуває журналістка телеканалу ZIK Анастасія Дайнод.
7. Сьоме місце та перемогу в спецномінації “Пендель року” здобуває речниця президента Зеленського Юлія Мендель.
6. Шосте місце і перемогу в номінації “Онанізм року” здобуває скандальний російсько-український телеміст “Нада пагаваріть”, який після відмови України від участі Росія провела сама з собою.
5. П'яте місце та перемогу в спецномінації “Дуже дякую року” здобуває... ні, не Володимир Зеленський, а навпаки — порошенківський 5 канал.
4. А четверте місце та перемогу в спецномінації “Дужедужедужедякую року” отримує ведучий своєї “Свободи слова” Савік Шустер.
3. Третє місце та перемога в спецномінації “Прокляття року” присуджуються авторці найгучнішого спічу президентських виборів — ведучій каналу “1+1” Наталі Мосейчук.
2. Друге місце та перемогу в спецномінації “Діагноз року” здобуває ведучий “Еха України” на Прямому каналі Матвій Ганапольський.
1. І перемагають у хіт-параді загалом та спецномінації “Рашатудей року” творці найгучнішого з часів біблійного Каїна телевізійного розслідування — журналісти телеканалу “1+1”.
Теги: 1+1, наталя мосейчук, наталья мосейчук, шустер, савік шустер, свобода слова, 5 канал, юлія мендель, мендель, зік, zik, гордон, дмитро гордон, журналісти, політика, ньюс палм, ньюспалм, newspalm

Теги: