5 канал здійснив чергову невдалу спробу довести, що в його продюсерів є почуття гумору. І вчергове підтвердив, що навіть ультракоротке гумористичне шоу – то для інформаційного каналу непосильна ноша. Хоча за рік опозиційні до чинної влади канали могли злитися в екстазі й видати гумор, який би став дошкульною сатирою на діяння златоуста Володимира Олександровича та його команди.

Проте «Вечірній преЗЕдент» на 5-му каналі – з усіх сторін якесь недоладне і недороблене шоу. Належного просування в соціальних мережах за майже тримісячне існування я так і не побачила. І я розумію, чому так: який сенс щось рекламувати, якщо ти цього соромишся?

Якщо програма «Вечірній ПреЗЕдент» створювалася для того, щоб у «Кварталу 95» було з чого поржати, то шоу цілком справилося. Якщо ж ні, то з ним потрібно негайно щось робити. Як мінімум – почати вправно жартувати. Писати тексти, переписувати, якщо вони невдалі, і прибрати довбаний закадровий сміх, який лише підкреслює беззубий гумор. Далі вдячні глядачі зроблять усе необхідне – лайкнуть, поширять, прокоментують. І розкажуть про вас зесусіду, відіграються нарешті.