Оце вже висказалася, не постилася, але понесло: влетіло Тіні Кароль, бо не виключає режим «весняної кішечки», Потапа вперше в житті не обхаяла, з’їла шматочок хлібчика і розказала, а чого це Оксана Муха перемогла на «Голосі країни».

Тримайтеся міцніше - ви входите в зону турбулентності Юлії Анатоліївни Spiceгьорл на «Детектор медіа».

Всі уходять на травневі праздніки: Свєта та Spiceгьорл тоже, бо й їм після виборів та праведної праці треба востановиться-підлічиться-розговітися.  У всіх свої трудові досягнення, но більш за всіх їх заслужили  плюси! Да, іменно канал "1+1", бо вони єдині хто встиг собрать знатний врожай, в той час як по всій Україні ще й вишня з абрикосами не цвіли!

Але в них цвіло все, бо шо? Бо вміють. Таки вміють,  і від цього хочеться менше дивитися на те, що іменно вони вміють. Вміють майстерно ламати через коліно реальність і створити штучні умови для правильного вибору. І саме страшне - роблять це з ліцом праведників!

Он на «Голос країни» подивіться - щедрота на щедроті патріотами поганяє, а помітного результату у фіналістів проекту не має. На кожному фіналі стільки пафосу і обіцянок! Мелять буквально шопопало: «ти суперфіналіст, ти - зірка, тебе зараз дивляться мільйони, ти завтра станеш суперзіркою нашої країни, підкорюватимеш не тільки  країну, а й Європу і світ» - ха-ха-ха! От чиє призвіще з фіналістів «Голосу країни» ви згадаєте без вуйка гугла? А чиї пісні підкорюють європейські чарти? Більше перспектив отримують ті, хто об’єктивно отримував більше підтримки від глядача і підкреслював свою індивідуальність. А переможці, то ще одна спроба продемонструвати «плюсам» свою добросердечність і віддати перемогу не тому, хто кращий у вокалі, а тому, хто на неї більше заслуговує, бо розкручує проект не талант до співу, а масштаб знедоленості, рубаючи під корінь суть змагання!