Телебачення українське деградувало до того рівня, що вже не надієшся, шо воно скаже всю правду і скаже про всі наявні факти по темі. Зараз треба молитися на телеканал, на якому не брешуть і не перекручують факти.

Шоу «Поярков News» дивну має назву, бо новин «там просто нєт». А 27 грудня мозок ведучого, ймовірно, захопили «чужиє» – інакше як пояснити, чому він репетував і ніс відверту ахінею, не звертаючи уваги ні на гостей в студії, ні тим паче на свою співведучу.

Тієі ночі Сергій Поярков, як бравий російський пропагандист, переписував історію, а також зміст протестних пісень і відсутність їх наслідків для Джорджа Майкла та Емінема. Хоча пісня «Shoot the Dog» для британського виконавця (за версією Пояркова, Джорж Майкл – виходець з «пантеону американської демократії») вилізла боком, як пише The Guardian https://www.theguardian.com/music/2005/dec/09/popandrock: «Як не дивно, гомофобія почалася всерйоз тільки після того, як він розкритикував зовнішню політику Буша і Блера».

Непозбувна бентега і печаль охоплює від того, що українське телебачення спотворює факти заради несмішних жартів Пояркова. Сьогодні це, на жаль, не унікальне явище, а патологія.

Та ще більше гнітить інше явище – тиск адмінресурсом через примітивні спроби Прямого каналу дошкулити діючому президенту. Й от уже ціла перевірка Нацради виїжджає на Прямий канал, попутно забуваючи, що за «жарти» про попередніх президентів не відповідав ні Зеленський, ні «1+1». Термін давності принижень українців на національному телеканалі залежить від ступеню обідки властьімущего?