У новому випуску Юлія Анатоліївна Крапівіна вирішила пересадити квіти. Робить це вона вперше (тож нехай родить рясно), та не вперше Юлія Анатоліївна дає якісний зворотний зв'язок. Так само і Володимир Зеленський не вперше пересаджує свою команду з телеканалу на телеканал. Експансія «Зе»!

Тому цього разу під роздачу попадає Improv Live Show. За словами творців, «це абсолютно новий для України розважальний формат, створений командою студії “Квартал 95”». От прям-таки новий-новісінький? І нічо такого ніколи в жизні «Кварталу 95» не було, даже на «1+1», у «Києві вечірньому», у 2017 году, да, кварталята? «Шо с памяттю моєю стало???» Тож чи дійсно абсолютно новий? Юлія Анатоліївна провела медійне розслідування! Висновки дивіться в програмі.

До того ж виявилося, що команда студії «Квартал 95» страждає на амнезію. Що стається з пам'яттю після довгих років співпраці з телеканалом «1+1», мудрість від Конфуція та 50 відтінків сміху Жені Кошового – про це все розкаже Юлія Анатоліївна Крапівіна, лишень тисніть на відео та будьте готові до ударів, як в Усика!