Підписуйтесь на нашу сторінку ФБ, щоб не пропускати новини і нові випуски: https://www.facebook.com/DetectorMedia/

Ви дивитесь черговий випуск влогу «Ньюспалм», де на вас чекають хвороба-яку-не можна-називати, Гео Лерос, нашестя роботів, маска-садомазка, Бацька, батюшки, Ісус із собакою та лікувальні козенята — додивіться влог до кінця!

У рубриці «Постправда» перевірте свою чуйку на фейки і спробуйте вгадати, де правда, а де брехня (правильні відповіді дізнаєтеся в кінці влогу):

- Чи правда, що в Житомирі через карантин паски святитимуть одразу на хлібозаводах?

- Невже на Філіппінах колегам Авакова вже дозволили розстрілювати порушників карантину?

- Хіба так може бути: в Туркменістані заборонили назву хвороби-яку-не можна-називати?

- Чи справді в Москві поліція за прогулянку з собакою пов'язала Ісуса?

- Невже в Ірпені гуляти без маски з вівторка заборонили і собакам?

Цього разу свій «Стендап» Юрко Космина присвятив головній темі тижня — телеурокам в етерах українських телеканалах. Нові карантинні часи приносять нові технології. І не лише в українську шкільну освіту, а й у методи пропаганди каналів, яким держава цю освіту доручила транслювати. Невже для участі в розіграші айфону семикласник має ввімкнути головне пропагандистське ток-шоу каналу ZIK? Дивіться «Ньюспалм»!

Традиційний «Хіт-парад медіашизи» тижня складається з трьох нагород. Цього разу Юрка Космину змушують червоніти і сміятися такі персонажі:

- співведучий шоу «Чорний лебідь» на NewsOne Вадим Карасьов, який одяг маску-садомазку;

- настоятель Києво-Печерської лаври, митрополит Московського патріархату Павєл, який захворів на ту саму хворобу, яку місяць тому оголосив карою безбожним грішникам;

- президент Білорусі Олександр Лукашенко та його нові рецепти від хвороби-яку-не можна-називати.

А поетична рубрика «Кількома рядками» сьогодні присвячується каналові «Україна 24». Який після третього випуску шоу Яніни Соколової «Як вам не соромно?» закрив це шоу на карантин до осені.

У фіналі випуску — «Пост-Постправда». І саме вона розповість вам про фейки, сховані в п’яти новинах, процитованих на початку випуску.