Слава Україні та її Збройним Силам, а кремлівському дурилу — хаймарсом по рилу! А щоби допомогти нам не лише словом, але й ділом — підписуйтесь на спільноту “Детектор медіа“ https://spilnota.detector.media/ Адже Священна Медіаграмотність в часи інформаційної війни з Росією— це наша з вами спільна справа! Мерч Ньюспалму https://hypetube.net/blogger/newspalm Підписуйтеся на нашу сторінку ФБ, щоб не пропускати новини та нові випуски: https://www.facebook.com/NewsPalm

У новому випуску влогу «Ньюспалм» на вас чекають: 00:00 Анонс 01:40 БЛІЦКРІНЖ про бойових комарів. 04:01 Маргаріта Сімоньян та американський серіал “Друзі”. 06:30 Кирило Тимошенко, Єрмак та Лещенко та їх машини. 09:44 Генії цензури з Роскомнадзору, які заблокували у Росії домени сервісу Телеграм.

Матеріал підготовлено за підтримки Міжнародного фонду "Відродження" у межах проєкту "Підтримка виробництва відеопроектів ГО "Детектор медіа" в умовах війни". Матеріал відображає позицію авторів і не обов'язково збігається з позицією Міжнародного фонду "Відродження".