Слава Україні та її Збройним Силам, а поплічники Кремля хай згинуть звідсіля! Допомогти нам не лише словом, але й ділом — підтримайте нас https://donate.detector.media Адже Священна Медіаграмотність в часи інформаційної війни з Росією— це наша з вами спільна справа!

Мерч Ньюспалму https://hypetube.net/blogger/newspalm Підписуйтеся на нашу сторінку ФБ, щоб не пропускати новини та нові випуски: https://www.facebook.com/NewsPalm

У новому випуску влогу «Ньюспалм» на вас чекають:

00:00 Анонс

01:53 БЛІЦКРІНЖ про Юрія Бардаша в Грузії та Wellboy.

12:24 Телеканал «Україна 24», який в етері російськомовного марафону FreeDom рішуче захистив весь світ… від посягань української мови!

14:48 Маша Захарова, яка радіє, що борщ внесли до культурної спадщини ЮНЕСКО.

16:45 Олександр Лукашенко, який розповів, як білоруси готові захищати спини російських солдат.

19:55 Антон Красовський, російський пропагандист, який здав кров окупантам, при тому, що 5 років назад заявляв про ВІЛ-позитивний статус.

Матеріал підготовлено за підтримки Міжнародного фонду "Відродження" у межах проєкту "Підтримка виробництва відеопроектів ГО "Детектор медіа" в умовах війни". Матеріал відображає позицію авторів і не обов'язково збігається з позицією Міжнародного фонду "Відродження". Підтримайте українську армію! Збір коштів на потреби армії України від Національного Банку України: https://bank.gov.ua/ua/about/support-the-armed-forces Благодійний фонд допомоги ветеранам та військовим «Повернись живим» https://savelife.in.ua/ Слава Україні! Збройним силам слава!

Теги: