Слава Україні та її збройним силам, а кривавому Кремлю – все те ж, що й кораблю! Допомогти нам не лише словом, але й ділом — підтримайте нас https://donate.detector.media Адже Священна Медіаграмотність в часи інформаційної війни з Росією— це наша з вами спільна справа! Мерч Ньюспалму https://hypetube.net/blogger/newspalm Підписуйтеся на нашу сторінку ФБ, щоб не пропускати новини та нові випуски: https://www.facebook.com/NewsPalm У новому випуску влогу «Ньюспалм» на вас чекають:

00:00 Анонс

01:50 БЛІЦКРІНЖ про кліп «Раші Тудей» виконавців Акима Апачева та Дар’ї Фрей «Пливе кача».

07:24 Сєргєй Савостьянов, який ходить по дитячим пісочницям та розповідає про Радянський Союз.

09:27 Сєргєй Лавров та путін про те як рятують Україну від тиску зерна із Херсону.

11:36 Московська співачка Зара та депутат Госдуми Дмітрій Пєвцов, які приїхали в луганський шпиталь і влаштували обгорілому окупанту шоу побєдобєсія!

13:15 Олексій Арестович поводиться так, що й ніякого Соловйова не треба.

Матеріал підготовлено за підтримки Міжнародного фонду "Відродження" у межах проєкту "Підтримка виробництва відеопроектів ГО "Детектор медіа" в умовах війни". Матеріал відображає позицію авторів і не обов'язково збігається з позицією Міжнародного фонду "Відродження".

Підтримайте українську армію! Збір коштів на потреби армії України від Національного Банку України: https://bank.gov.ua/ua/about/support-the-armed-forces Благодійний фонд допомоги ветеранам та військовим «Повернись живим» https://savelife.in.ua/ Слава Україні! Збройним силам слава!