Слава Україні та її Збройним Силам, а Російській Федерації — ганьби, розвалу і стагнації! А щоби допомогти нам не лише словом, але й ділом: https://donate.detector.media/ Адже Священна Медіаграмотність в часи інформаційної війни з Росією— це наша з вами спільна справа! Підписуйтеся на нашу сторінку ФБ, щоб не пропускати новини та нові випуски: https://www.facebook.com/NewsPalm

У новому випуску влогу «Ньюспалм» на вас чекають:

00:00 Анонс 01:46 БЛІЦКРІНЖ про російських дітей, яких треба відправлять на фронт. 05:02 Татьяна Поп на форумі “Вместе с президентом и страной” про те, що руські не навчилися брехати на відміну від Америки та Заходу. 07:25 Протоієрей Михаїл Васильєв, який вчив не боятися мобілізації в Росії, та й сам десь там загинув. 09:24 Зрадник Ілля Кива про інтимні моменти своєї втечі з України в Росію.

Матеріал підготовлено за підтримки Міжнародного фонду "Відродження" у межах проєкту "Підтримка виробництва відеопроектів ГО "Детектор медіа" в умовах війни". Матеріал відображає позицію авторів і не обов'язково збігається з позицією Міжнародного фонду "Відродження".

Підтримайте українську армію! Збір коштів на потреби армії України від Національного Банку України: https://bank.gov.ua/ Благодійний фонд Сергія Притули https://prytulafoundation.org/uk Слава Україні! Збройним силам слава!