Підписуйтесь на нашу сторінку ФБ, щоб не пропускати новини і нові випуски: https://www.facebook.com/DetectorMedia/

Ви дивитесь черговий випуск влогу «Ньюспалм», де на вас чекають кури, дрони, Лисий, Усик, різдвяна паска, емігрант Кучма, вічний Бацька та кровожерний Онуфрій — додивіться влог до кінця!

У рубриці «Постправда» перевірте свою чуйку на фейки і спробуйте вгадати, де правда, а де брехня (правильні відповіді дізнаєтеся в кінці влогу):

- Чи правда, що на Дніпропетровщині любителі прогулянок почали водити на повідку курей?

- Невже колишній нардеп від Радикальної партії Ляшка поїхав у Штати і став там Кучмою?

- Хіба так може бути: у київському Гідропарку пляшкою антисептика збили поліцейський дрон?

- Чи справді на Житомирщині селяни разом із сухою травою спалили сільраду?

- Невже настоятель Лаври кличе киян святити паски в інфекційне відділення Олександрівської лікарні?

Цього разу свій «Стендап» Юрко Космина присвятив головній темі тижня — телеурокам «Всеукраїнська школа онлайн», яку з огляду на підбір учнів правильніше було би називати реаліті-шоу «Квартал на карантині». Коли за партами перед учителем сидить як не зірка «Кварталу», так зірка «Жіночого кварталу», ну чи хоча б сценаристка «Кварталу», то не дивно, що вчителі мимоволі починають поводитися на екрані, як на шоу «Розсміши коміка».

Традиційний «Хіт-парад медіашизи» тижня складається з трьох нагород. Цього разу Юрка Космину змушують червоніти і сміятися такі персонажі:

-  боксер-важкотрешовик Олександр Усик, який в інтерв'ю ексдепутатці Януковича Олені Бондаренко розповів, що й депутатів його теж учили лупцювати. І вчив дуже серйозний авторитет... із Московського патріархату!;

- промосковська газета «Вєсті», яка надрукувала нібито повний список вулиць та номерів будинків, із яких у Києві станом на 8 квітня забирали хворих на хворобу-яку-не-можна-називати;

- так, він уже теж набрид, але — Бацька Лукашенко! Поки в Україні карантин, а в Білорусі — все ще ні, Бацька Лукашенко заспокоїв білорусів, що ніхто від тої хвороби в Білорусі не помре: «Я публічна аб етам заявляю».

А поетична рубрика «Кількома рядками» сьогодні присвячується прем'єр-міністрові України Денису Шмигалю, який на честь Великодня примудрився привітати християн західного обряду... із Різдвом Христовим.

У фіналі випуску — «Пост-Постправда». І саме вона розповість вам про фейки, сховані в п’яти новинах, процитованих на початку випуску.