Ви дивитесь оновлений влог «Ньюспалм». І крім звичного хіт-параду медіашизи, на вас чекають наші нові рубрики.

У рубриці Постправда ви почуєте п'ять новин. Спробуйте відгадати, що з них фейк, а що – чистісінька правда. В кінці влогу ви дізнаєтеся правильні відповіді:

- Чи їв свої шмарклі хтось із українських депутатів?

- Чи можливий у Києві підпільний дитячий садочок?

- Чи справді СБУ зупинила незаконне виробництво іграшкових зелених віслюків?

- Чи арештували 8 тисяч контрабандних кубіків Рубіка?

- Чи подав у відставку прем'єр-міністр?

У медійному СтендАпі Юрко Космина поглузує над головним медіаскандалом тижня — законопроектом про дезінформацію від Міністерства культури, молоді та спорту. Ви дізнаєтеся, чому українська журналістка Юлія Мостова може вважатися безправним розбійником, якщо не вступить у партію… ой, в «Асоціацію професійних журналістів України».

Ваш улюблений Хіт-парад відтепер буде складатися з трьох відзнак медіашизи. Цього разу Юрка Космину змушують червоніти і сміятися такі персонажі:

- Олександр Лисенко, мер міста Суми, який так поспішав пропіарити своє купання на Водохрещу, що замість солодкавого піару запостив у фейсбук злий вірусний мем;

- Володимир Зеленський та Олексій Гончарук, які знялися у високохудожньому фільмі «Блудний профан» від кіностудії «ОфісПрезидента пікчерз»;

- канал ICTV, який зумів поєднати в новинному сюжеті звичайну господарську швабру, космос та... міністра економіки Тимофія Милованова.

У рубриці Крізь фейки до зірок ведучий «Свободи слова» на ICTV Вадим Карпяк відповість на три запитання про фейки в його зірковому житті.

А героєм поетичної рубрики Кількома рядками став улюбленець «Ньюспалму» Ілля Кива, який (нарешті це сталося!) знайшов винних у тому, що його знову зняли за переглядом еротичних фотографій у залі парламенту. От, пустунчик!

У фіналі випуску – ПостПостПравда. І саме вона розповість вам про фейки, сховані в п’яти новинах, процитованих на початку випуску.