Підписуйтесь на нашу сторінку ФБ, щоб не пропускати новини і нові випуски: https://www.facebook.com/DetectorMedia/

Ви дивитесь оновлений влог «Ньюспалм». Фейки про Аліну Паш, свічка над Максом Нефьодовим, партійне «Євробачення», зарплата Авакова та сексуальний маніяк Порошенко — додивіться влог до кінця!

У рубриці Постправда перевірте свою чуйку на фейки і спробуйте вгадати, де правда, а де брехня (правильні відповіді дізнаєтеся в кінці влогу):

Невже на «Євробаченні» Україну представлять члени партії «Слуга народу»?

Чи правда, що всім чиновникам у Туркменістані наказали посивіти під колір президента?

Чи правда, що на батьківщині Зеленського крани замироточили зеленою водою?

І чорт би не повірив, що зарплата Арсена Авакова за грудень склала рівно інфернальне число - 666 тисяч гривень, а ви - вірите?

Чи дійшла вже врешті-решт армія до «країни в смартфоні» — через додаток «Дія» розсилатимуть повістки призовникам?

У рубриці Крізь фейки до зірок три наших фірмових запитання до українських селебрітіз — про роль фейків у їхньому зірковому житті. Сьогодні гостя програми — співачка Аліна Паш.

Традиційний Хіт-парад медіашизи тижня складається з трьох нагород. Цього разу Юрка Космину змушують червоніти і сміятися такі персонажі:

народний депутат від «Слуги народу» Микола Тищенко. Завсідник нашого рейтингу зумів натупити, просто знімаючи в Раді селфі-відео для сторіз. Яке Тищенку діло до табло Верховної Ради, коли є нагода поторгувати власним?

прокремлівський сайт «Страна.ua», який оприлюднив найстрашніший компромат в історії. На ексклюзивному відео керівник Державної митної служби Макс Нефьодов... тримає свічку над танцівницею в клубі!

російський телеканал НТВ, що запустив на блакитні екрани росіян такий лютий треш, як «Порошенко - цинічний гвалтівник», «маньяк, как Ганнібал Лєктер із трілєра “Молчаніє ягнят”, прєдпочітающій чілавєчіну с кров'ю»!

Поетична рубрика Кількома рядками цього разу присвячується «1+1», який почав знімати мелодрами лише російською мовою. Бо, на думку продюсерки Олени Єремєєвої, українська мова більше підходить до комедій, а от про любов глядачу треба говорити російською. А це випадково не фейкова новина із рубрики Постправда? А хотілося б.

У фіналі випуску — Пост-Постправда. І саме вона розповість вам про фейки, сховані в п’яти новинах, процитованих на початку випуску.