Підписуйтесь на нашу сторінку ФБ, щоб не пропускати новини і нові випуски:

https://www.facebook.com/DetectorMedia/

Ви дивитесь оновлений влог «Ньюспалм». Собака, Зеленський, прокремлівська пропаганда в столиці України, а ще зіркові гості Ньюспламу - український художник, письменник, музикант Іван Семесюк і телеведучий Богдан Буткевич у рубриці наприкінці влогу - додивіться до кінця!

У рубриці Постправда перевірте свою чуйку на фейки і спробуйте вгадати, де правда, а де брехня (правильні відповіді дізнаєтеся в кінці влогу):

- Чи дійсно кров ексгенпрокурора Шокіна майже на 10% складається з рідкого металу?

- Чи справді вінничанин украв і подарував другу мощі Святого Миколая?

- Чи таки насмілився президент Зеленський видалити прем'єра Гончарука з друзів у фейсбуку?

- Невже міністром аграрної політики України призначили тримісячне ягнятко?

- Чи правда, що помічник нардепа від “Слуги народу” задекларував половину кота?

У медійному СтендАпі Юрко Космина розповідає про один із наймедійніших скандалів дособачої доби минулого тижня — появу в Києві 17 рекламних бордів упоротої прокремлівської пропаганди! До чого тут чорний піар, яйця, Червоненко з Москалем, які по 5 годин етеру скаржаться на геїв, та голограма Руслана Коцаби – над усім цим гостро глузує Юрко Космина! 

Традиційний хіт-парад медіашизи тижня знову складається з трьох пунктів. Цього разу Юрка Космину змушують червоніти і сміятися такі персонажі:

- прогноз погоди на каналі ZIK. Неймовірне дійство, у якому навіть заставці позаздрила б половина порнофільмів 90-х;

- народна депутатка від “Слуги народу” та блогерка Ліза Богуцька, чий мозок вдавився переглядом п'ятничного Савіка та з несподіванки народив черговий епічний мем;

- нардеп від “Слуги народу” Євген Брагар, який там, де ми бачимо лише собаку, бачить готовий бізнес-план!

У рубриці Крізь фейки до зірок три наших фірмових запитання до українських селебрітіз — про роль фейків у їхньому зірковому житті. Сьогодні гості програми – український художник, письменник, музикант Іван Семесюк і телеведучий Богдан Буткевич.

Поетичну рубрику Кількома рядками цього разу просто гріх було теж не присвятити нардепу Брагару, пенсіонерці та собаці елітної породи.

У фіналі випуску – Пост-Постправда. І саме вона розповість вам про фейки, сховані в п’яти новинах, процитованих на початку випуску.