Підписуйтесь на нашу сторінку ФБ, щоб не пропускати новини і нові випуски:https://www.facebook.com/DetectorMedia/

Ви дивитесь черговий карантинний випуск влогу «Ньюспалм», де на вас чекають ексклюзив від Віталія Кличка, водка, трактор, Кива, одностатеві шлюби, Алієв з Мілевським та, звісно ж, Еріка — додивіться влог до кінця!

У рубриці «Постправда» перевірте свою чуйку на фейки і спробуйте вгадати, де правда, а де брехня (правильні відповіді дізнаєтеся в кінці влогу):

- Чи правда, що на українські міста з автомобілів розпилюють святу воду?

- Невже Арсен Аваков вимагає заборонити доступ в інтернет усім, хто не встановив антивірус?

- Хіба так може бути: африканський футболіст львівських «Карпат» подякував Богу, що він не москаль?

- Чи справді хворобу-яку-не-можна-називати по Верховній Раді рознесли кнопкодави, натискаючи чужі кнопки?

- Невже Сергій Сівохо для примирення купив «Нацкорпусу» масок на 3 мільйони гривень?

У рубриці «Крізь фейки до зірок» три наших фірмових запитання до українських селебрітіз — про роль фейків у їхньому зірковому житті. Сьогодні гість програми — мер Києва, «Доктор Карантин» Віталій Кличко.

Цього разу ми без рубрики «Стендап», зате в нас розширений хіт-парад медійного коронатрешу з п’яти пунктів. Юрка Космину змушують червоніти і сміятися такі персонажі:

- президент Білорусі Олександр Лукашенко, який для профілактики хвороби-яку-не-можна-називати рекомендує вживати мінімум 50 грамів горілки на день;

- нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива, якого замучила ностальгія за Сталіним;

- ветеранки російської пропаганди, бабці із «Загонів Путіна», які в пандемії хвороби-яку-не-можна-називати звинувачують Трампа;

- ексфутболіст київського «Динамо» Олександр Алієв, який зняв цілий гонзо-репортаж про те, що хвороби-яку-не-можна-називати не існує;

- невгамовний очільник розформованого Київського патріархату Філарет, який відшукав причину хвороби-яку-не-можна-називати в чужому подружньому ліжку.

А рубрика «Кількома рядками» сьогодні присвячується таємничим літерам, що проступили на лику президента Зеленського під час трансляції на каналі ICTV: «Це я вбила Еріку».

У фіналі випуску — «Пост-Постправда». І саме вона розповість вам про фейки, сховані в п’яти новинах, процитованих на початку випуску.