Підписуйтесь на нашу сторінку ФБ, щоб не пропускати новини і нові випуски:https://www.facebook.com/DetectorMedia/

Ви дивитесь черговий випуск влогу «Ньюспалм», де на вас чекають Віктор Павлік, Олег Винник, Марув, Потап, Лукашенко, Ломаченко, брат Єрмака та графІті Афонської Богоматері — додивіться влог до кінця!

У рубриці «Постправда» перевірте свою чуйку на фейки і спробуйте вгадати, де правда, а де брехня (правильні відповіді дізнаєтеся в кінці влогу):

- Чи правда, що у київських магазинах розливного пива почали продавати ель з назвою актуальної хвороби?

- Невже брат Єрмака на час карантину знизив ціни на посади та ввів безкоштовну доставку?

- Хіба так може бути: Віктор Павлік почав видавати не диски, а маски зі своїми піснями?

- Чи справді Арсеній Яценюк ліг у лікарню з хворобою-яку-не-можна-називати та відлупцював медсестру?

- Невже в Росії хворобу-яку-не-можна-називати назвали Божою карою тим, хто знайшов допінг в російській сечі?

Цього разу свій «Стендап» Юрко Космина присвятив головній темі тижня — відеозаклик «Залишайся вдома» від Міністерства охорони здоров'я у виконанні українських зірок – від Винника до Потапа, а потім ще й Марув з Росії! 

Традиційний «Хіт-парад медіашизи» тижня складається з трьох нагород. Цього разу Юрка Космину змушують червоніти і сміятися такі персонажі:

- Василь Ломаченко, який оприлюднив новий метод боротьби з хворобою-яку-не-можна-називати — за допомогою пальця та оливкової олії;

- герой минулого випуску, президент Білорусі Аляксандр Лукашенка, який після водки, бані, поля й трактора виявив, що й хокейні матчі з глядачами – не епідемічний злочин, а ліки;

- митрополит Черкаський та Уманьский Московського патріархату Софроній, який лікує хворобу-яку-не-можна-називати джипом та кропилом, а тут раптом знайшов ліки ще й від пранку журналіста Валентина Чернявського.

А поетична рубрика «Кількома рядками» присвячується... таланту московських попів втілити в життя будь-який колишній фейк. Наприклад, авіацію над містами для дезінфекції.

У фіналі випуску — «Пост-Постправда». І саме вона розповість вам про фейки, сховані в п’яти новинах, процитованих на початку випуску.