Підписуйтесь на нашу сторінку у ФБ, щоб не пропускати анонси та нові випуски: https://www.facebook.com/DetectorMedia/

У черговому випуску «Ньюспалм» Юрка Космину змушують червоніти та сміятися такі персонажі:

Жан Беленюк – нардеп від «Слуги Народу» та олімпійський чемпіон із боротьби почав знімати для фракції навчальні відео з бойових мистецтв про те, як захищатися від Олега Ляшка.

Матвій Ганапольський – ведучий програми «Ехо України» нарешті пояснив, за якими критеріями проходить відбір гостей для участі в токшоу Прямого каналу. Виявилося, що політичний експерт Андрій Смолій, як і ведучий Юрій Петрушевський, потрапляє в ефір через свій великий зріст. Ганапольський навіть взявся вимірювати зріст чоловіків планшетом.

Таємничі шахраї, які зрозуміли, що іменем Савіка Шустера можна продати значно більше непотребу, ніж одним тільки добрим словом. В інтернеті з’явився сайт з текстом і скріншотами зі «Свободи слова», у якій нібито обговорювався дивовижний препарат від гіпертонії. Щоправда, сам Шустер не пригадує, щоб рекламував цю панацею. 

Савік Шустер – телеведучий дав неймовірне інтерв’ю своєму колезі Євгену Кисельову в програмі «Особистий код» на «Радіо НВ». Журналісти обговорювали тему кріпацтва: чи можна ведучого олігархічного каналу вважати кріпаком олігарха. Шустер зізнався, що за гроші Ріната Ахметова впливає на громадську думку: «він (Ахметов) платить, але я приношу йому політичний вплив».

Андрій Богдан – голова Офісу президента, один з найбільших журналістофобів України сам за офіційними документами виявився... латентним журналістом! Програма розслідувань «Схеми» з’ясувала, що ТСН каналу «1+1» під час президентської виборчої кампанії акредитовувала в ЦВК кореспондента Андрія Богдана. Щоправда, жодних журналістських  матеріалів Богдан для ТСН не залишив. Можливо, він не журналіст, а «фуршетник»?