У черговому випуску «Ньюспалму» Юрка Космину змушують червоніти та сміятися такі персонажі.

Канал «1+1», який після перемоги «Слуги народу» на виборах почав знімати партійні токшоу. Партія «Слуга народу» отримала монобільшість не лише в Раді, але й в етері шоу «Право на владу» на «1+1», який очолює новообраний депутат від «Слуги народу» Олександр Ткаченко. Результат виборів настільки вразив ведучу Наталю Мосійчук, що вона на радощах почала цитувати Леніна: «Товарищи! Рабоче-крестьянская революция, о необходимости которой всё время говорили большевики, совершилась!». Із цих слів вона розпочала шоу, до студії якого запросили вісім політиків, вісім з яких – із партії «Слуга народу»! Це не завадило запеклій дискусії: новообраний депутат і ведучий того ж таки каналу «1+1» Олександр Дубінський звинуватив майбутнього колегу по парламенту Давида Арахамію в брехні щодо земельного кадастру. Цікаво, що Дубінський таємниче зник зі студії одразу по перерві.

Ведучий Прямого каналу Матвій Ганапольський, який узявся за гостей, що перетворюють його токшоу на смартфон-паті. Ганапольський заявив, що буде топити телефони найбільш неуважних гостей у відрі з водою, яке він спеціально придбав для любителів позависати в соцмережах під час участі в його телепрограмі. 

Президент України Володимир Зеленський, котрий назвав журналіста «Радіо Свобода» Михайла Ткача «хлопчиком». Михайло образвився на таке звернення до нього. Врешті, чоловіки зійшлися на тому, що будуть звертатися один до одного по іменах. 

І знову ведучий Прямого каналу Матвій Ганапольський, котрий порівняв геноцид народу тутсі в Руанді з нападом на автомобіль і передвиборною критикою експрезидента Петра Порошенка. Напередодні геноциду місцева радіостанція послідовно переконувала населення в тому, що представників народності тутсі не можна вважати людьми. «Повне знищення авторитета Порошенка як інституції... розумієте? Не як Порошенка, як інституції! Що це президент і ти не маєш права доторкнутися до його машини! Що ми з вами побачили? Що він — шмат лайна!», – вбачає схожі мотиви в критиці Порошенка Ганапольский.

Перлина пропагандистського трешу... російський серіал «Чорнобиль». Трейлер до якого за один день встиг і вибухнути, і накритися саркофагом – його видалили майже з усіх майданчиків у мережі, де він був оприлюднений. З трейлера ми дізналися  головне: виявляється, ЧАЕС підірвав агент ЦРУ, щоби змінити відносини США з Росією.