Кожен раз,  коли ви дивуєтеся, чому так багато людей не любить Україну - увімкніть радіо. Там з великою імовірністю звучатимуть російська мова і російські пісні. Увімкніть телевізор і ви побачите те саме, що почули щойно на «Руском радіо Украина». (Українські пісні частіше можна почути саме вночі - квоти працюють). Підійдіть до газетного кіоску - там вас с нєтерпєнієм ждут русскіє газєти. Може, ще нагадати, що в українських трендах YouTube російські канали і контент? Уявіть собі, що довкола на відстані витягнутої руки саме російськомовний контент і акцент теж на сусідах з північного-сходу. І з чого тут престиж  рідної мови з`явиться? 

А зараз увага на випуск якісного зворотнього зв’язку - там ще одне підтвердження, що совєцький шабаш ще в крові занадто великої кількості українських громадян. Чи насєлєнія?!

Батьки і діти, прослухайте будь-ласка випуск про велічіє славянского міра на «Слов’янському базарі у Вітебську», який успішно і с опозданієм на 4 дні показав телеканал "Інтер".

Після цього випуску Світлана Василівна і Юлія Анатоліївна Spiceгьорл не побачать Білорусь. Та раді царя Лукашенка ми жодного слова не змінимо у випуску. 

Енджой, шейр, коментс, всім peace ... і якісний зворотній зв’язок!