Підписуйтесь на нашу сторінку ФБ, щоб не пропускати новини і нові випуски:

https://www.facebook.com/DetectorMedia/

Ви дивитесь спеціальний карантинний випуск влогу «Ньюспалм», де на вас чекають Марк Щур, Олена Мозгова, зайва хромосома та багато іншого — додивіться влог до кінця!

У рубриці «Постправда» перевірте свою чуйку на фейки і спробуйте вгадати, де правда, а де брехня (правильні відповіді дізнаєтеся в кінці влогу):

- Чи справді Кріштіану Роналду пожертвував свою мережу готелів хворим?

- Невже російські попи встановили, що для боротьби з новою хворобою треба пити вдвічі більше?

- Хіба так може бути: ексміністерку охорони здоров'я після карантин-шоу в Нових Санжарах узяли ведучою на СТБ?

- Чи справді Святослав Вакарчук усе-таки повернувся з Верховної Ради в шоу-бізнес?

- Невже над українськими містами з вертольотів розпилюватимуть ліки для дезінфекції?

 

У рубриці «Крізь фейки до зірок» три наших фірмових запитання до українських селебрітіз — про роль фейків у їхньому зірковому житті. Сьогодні гість програми — київська продюсерка Олена Мозгова.

Цього разу свій «Стендап» Юрко Космина присвятив головній темі тижня — інформаційній гігієні, про неї заговорили навіть ті політики, яких би ця гігієна і на метр до політики не підпустила. Кому довіряти? Президентові? Депутатам? Журналістам? Дивіться та дізнаєтесь відповідь!

Традиційний «Хіт-парад медіашизи» тижня складається з трьох нагород. Цього разу Юрка Космину змушують червоніти і сміятися такі персонажі:

- спритні українські медіаменеджери й медіавласники, які не погидували заробити на рекламі декасану;

- психологиня Олена Рихальська, яка в етері NewsOne заявила, що в жінок на одну хромосому більше, ніж у чоловіків;

- митрополит Вінницький Московського патріархату Варсонофій, який записав на відео обряд вигнання сарказму з телеведучого Доктора Комаровського.

Поетична рубрика «Кількома рядками» сьогодні присвячується повсталим нардепам від «Слуги народу», які підписали у Facebook рішучий протест проти мінської зради. Та за ніч зі сторінок кількох нардепів звернення зникло, а двоє народних обранців узагалі видалили свої акаунти. 

У фіналі випуску — «Пост-Постправда». І саме вона розповість вам про фейки, сховані в п’яти новинах, процитованих на початку випуску.