Підписуйтесь на нашу сторінку ФБ, щоб не пропускати новини і нові випуски: https://www.facebook.com/DetectorMedia/

Ви дивитесь оновлений влог «Ньюспалм», де на вас чекають шибениці Зеленського, гоп-стоп-муві з Лещенком, наркотики Авакова та висока поезія про сідниці — додивіться влог до кінця!

У рубриці «Постправда» перевірте свою чуйку на фейки і спробуйте вгадати, де правда, а де брехня (правильні відповіді дізнаєтеся в кінці влогу):

- Чи справді у відомих німецьких кросівках знайшли зашифрованого (кого? дізнаєтесь у випуску)?

- Невже в Україні зафіксовано перший випадок давання хабара медичними масками?

- Хіба так може бути: голова МВС Аваков підбивав депутатів продати партію наркотиків?

- Чи справді наймасовішу в Україні демонстрацію на 8 березня провели вінницькі батюшки?

- Невже Дениса Шмигаля три дні ловили на Житомирщині, щоби призначити головою уряду?

У рубриці «Крізь фейки до зірок» три наших фірмових запитання до українських селебрітіз — про роль фейків у їхньому зірковому житті. Сьогодні гість програми — співзасновник легендарного гурту «Скрябін» Ростислав Домішевський. Уже після зйомок для «Ньюспалму» Ростислав потрапив до реанімації з інфарктом. Рахунок для допомоги: 5168 7422 1444 4295 Юлія Гордзей (Юлія Лорд, дружина Ростислава). Одужуйте, легендо! 

Цього разу свій «Стендап» Юрко Космина присвятив головному мемотворцеві тижня — президенту Володимиру Зеленському, який останніми днями генерує стільки вірусного медіатрешу, ніби це не прем'єр-міністр Шмигаль, а саме Зеленський — лише тиждень на посаді.

Традиційний «Хіт-парад медіашизи» тижня складається з трьох нагород. Цього разу Юрка Космину змушують червоніти і сміятися такі персонажі:

- ексміністр освіти та науки Ганна Новосад, авторка найпроникливішого прощального відео, записаного та поширеного працівниками відставленого уряду Гончарука;

- блатне роуд-муві «Наша дорога» на каналі NewsOne, ексжурналіст, чиновник Сергій Лещенко сів у машину до екснардепа, пропагандиста Медведчука Євгена Червоненка — і пішло-поїхало;

- керівництво Херсонської обласної ради, яке вирішило привітати жінок-депутаток із 8 березня... напівголими дівчатами в сесійній залі.

Поетична рубрика «Кількома рядками» сьогодні присвячується Володимиру Зеленському, який разом із керівництвом вагонобудівного заводу провів в ефірі ретельну експертизу українських... задів.

У фіналі випуску — «Пост-Постправда». І саме вона розповість вам про фейки, сховані в п’яти новинах, процитованих на початку випуску.

Теги: