Підписуйтесь на нашу сторінку ФБ, щоб не пропускати новини і нові випуски.

Ви дивитесь оновлений влог «Ньюспалм», де на вас чекають: Зеленський у Москві, Вакарчук на пенсії, чупакабра, сало, Рабінович, цибуля, часник і навіть запах Путіна  — додивіться влог до кінця!

У рубриці «Постправда» перевірте свою чуйку на фейки і спробуйте вгадати, де правда, а де брехня (правильні відповіді дізнаєтеся в кінці влогу):

- Чи справді рівненська чупакабра побила світовий рекорд зі стрибків у висоту?

- Невже Святослав Вакарчук вирішив повернутися з Верховної Ради в шоу-бізнес?

- Хіба так може бути: через коронавірус китайці не пустили китайців у київський гуртожиток?

- Чи справді коронавірус обвалив акції виробників пива «Корона»?

- Невже Росія запатентувала затикання серветкою дірки в космічному кораблі?

У рубриці «Крізь фейки до зірок» три наших фірмових запитання до українських селебрітіз — про роль фейків у їхньому зірковому житті. Сьогодні гість програми — ведучий програми «Контролер» на каналі «Україна», юрист Ярослав Куц.

Цього разу свій «Стендап» Юрко Космина присвятив головній темі минулого тижня — запуску телеканалу для окупованих територій, який отримав двомовну назву: «Дом/Дім». Так, атомної бомби для Москви в каналу нема. Зате є пропагандисти кума Путіна Віктора Медведчука! Дійсно, яка різниця, кого ці незамінні таланти облизували раніше — Медведчука чи Порошенка? Адже з такою логікою керувати каналом могли запросити навіть Дмітрія Кісєльова чи Ольгу Скабєєву!

Традиційний «Хіт-парад медіашизи» тижня складається з трьох нагород. Цього разу Юрка Космину змушують червоніти і сміятися такі персонажі:

- уже колишній прем'єр-міністр Олексій Гончарук, який пояснив журналістам, що закриті від преси засідання уряду — насправді відкриті;

- один з лідерів ОПЗЖ, нардеп Вадим Рабінович, який на погоджувальній раді Верховної Ради наочно показав, чому саме Олексій Гончарук боїться телетрансляцій;

- канал партії ОПЗЖ — ZIK, який довів, що більше, ніж фашистів, на телебаченні Медведчука можуть боятися... лише запаху Джорджа Сороса.

Поетична рубрика «Кількома рядками» сьогодні присвячується секретарю Ради безпеки й оборони України Олексію Данілову, який в етері «Права на владу» презентував унікальну авторську вакцину від коронавірусу.

У фіналі випуску — «Пост-Постправда». І саме вона розповість вам про фейки, сховані в п’яти новинах, процитованих на початку випуску.