Підписуйтесь на нашу сторінку ФБ, щоб не пропускати новини і нові випуски!

Ви дивитесь оновлений влог «Ньюспалм», де на вас чекають: Комаронавірус, капці Ахметова, фейки від Ірванця, екстрасенси Бородянського, Кива, Шарій та висока поезія  — додивіться влог до кінця!

 У рубриці «Постправда» перевірте свою чуйку на фейки і спробуйте вгадати, де правда, а де брехня (правильні відповіді дізнаєтеся в кінці влогу):

- Що виявив канал «1+1» у крові Петра Порошенка? Подивіться у влозі Юрка Космини!

- Чи справді учасників «Ліги сміху» почали призначати головами райдержадміністрацій?

- Чи вірите, що в реаліті-шоу СТБ екстрасенс захопив контроль над психікою трьох українських міністрів?

- Хіба може міністр юстиції України вилізти з-під столу та встати на голову?

- Чи правда, що нардеп від ОПЗЖ на засіданні парламенту наставив роги іншому нардепу від ОПЗЖ?

 У рубриці «Крізь фейки до зірок» три наших фірмових запитання до українських селебрітіз — про роль фейків у їхньому зірковому житті. Сьогодні гість програми — живий класик української літератури Олександр Ірванець.

Цього разу свій «Стендап» Юрко Космина присвятив головній темі минулого тижня — психозу в Нових Санжарах. Одним із симптомів якого стало рішення секретаря РНБО послати заспокоювати новосанжарців телеведучого Доктора Комаровського. Хоча... Ще можна послати до Нових Санжар загін екстрасенсів. Можна ввімкнути місцевим по скайпу Анатолія Шарія. Можна привезти Сергія Сівоха, який презентує платформу примирення з вірусом. Можна привезти в Нові Санжари Арсена Авакова. І тоді точно перемога — за нами!

Традиційний «Хіт-парад медіашизи» тижня складається з трьох нагород. Цього разу Юрка Космину змушують червоніти і сміятися такі персонажі:

- Ілля Кива, який 23 лютого вирішив не просто прилюдно пошкрябати свого внутрішнього мущіну, а й пов'язати на нього георгіївську стрічечку;

- телеканал Ріната Ахметова «Україна», який довів, що “китайський” вірус — це не лише зло... а й нагода 10 разів в одному сюжеті згадати ім'я Ріната Ахметова;

- багаторічний керівник СТБ, а нині міністр Володимир Бородянський. Автор ідеї саджати за фейки нарешті пояснив, чому його дітища — шоу «Битва екстрасенсів» — це не стосуватиметься.

 Поетична рубрика «Кількома рядками» сьогодні присвячується депутатці від «ЄС» Ірині Геращенко, яка на річницю Революції Гідності обрала для виступу в етері... проросійський канал Євгенія Мураєва. Здавалося б, ну що могло піти не так? А от те «щось» таки взяло та й пішло, та ще й не так!

 У фіналі випуску — «Пост-Постправда». І саме вона розповість вам про фейки, сховані в п’яти новинах, процитованих на початку випуску.

Теги: