Після перегляду польського документального фільму братів Секельських «Тільки нікому не говори» Юлія Анатоліївна Spiceгьорл була на межі... огиди і захвату.

Захват переповнював від рівня високопрофесійної роботи і сміливості авторів фільму.

Огида ж розпирала від викриття гнилої системи католицької церкви, яка впродовж 20 років покривала численні випадки педофілії. Виявилося, що ксьондзи ґвалтували і розбещували дітей у сучасній і розвинутій сусідній країні. Це та сама Польща, куди українці масово виїжджають на заробітки, а підлітки – на навчання.

Побачене у фільмі виглядає демонічно. Раби Божі в колоратках правлять меси і «люблять» дітей любов’ю, яка має всі ознаки збочення. Днями в польському Ліхені полотном накрили пам’ятник Івану Павлу II і засновнику одного з найбільших храмів у Європі ксьондзу Макульському. Причина – звинувачення в педофілії. Ще один пам’ятник повалили в Ґданську. Поляки влаштовують кіносеанси в громадських місцях фільму, який не показують на телебаченні, та обговорюють подробиці ганебних архівів скалічених доль дітей, які вірили в Бога.

«Тільки нікому не говори» – історія дволикої церковної системи в сусідній країні, про яку Юлія Анатоліївна Spiceгьорл знала все...і нічого.