Детектор медіа» представляє п'ятий випуск антирейтингу фейків, маніпуляцій, ганьби, зради, медіалаж та фейспалмів із життя українських засобів масової інформації. Слоган відеоблогу «Ньюспалм» – «Надривно про ганебне».

У черговому випуску «Ньюспалму» Юркові Космині соромно і смішно через екс-кандидата у президенти Олександра Вілкула, котрий за кольором кросівок і волосся журналіста Романа Скрипіна безпомилково вгледів у ньому спочатку колишнього піонера, а потім й винуватця сталінських репресій.

Безіменного журналіста УНІАН, котрий першого квітня опублікував фейкову новину про встановлення відкритих пісуарів на Хрещатику, злегка підмочивши репутацію агентства.

Російських акторів під санкціями - Охлобистіна та Пореченкова, котрі настільки завзято агітували за ­«Тольку Зеленського», що до них приєднався сам колишній прем’єр-утікач Микола Азаров.

Володимира Зеленського, який змусив глядачів «1+1» продивитися 3 години політичної реклами під виглядом чергової серії «Слуги народу».

Самотню Юлію Тимошенко, котра прийшла на дебати з Порошенком та Зеленським, які у цей час були на шляху до другого туру виборів.

Випуски «Ньюспалму» публікуються щотижня на однойменному YouTube-каналі. Влог створено завдяки підтримці американського народу, наданій через проект USAID, що виконується міжнародною організацією «Інтерньюз».

Підписуйтесь на канал «Ньюспалму» на YouTube.