Підписуйтесь на нашу сторінку ФБ, щоб не пропускати новини і нові випуски:https://www.facebook.com/DetectorMedia/

Ви дивитесь оновлений влог «Ньюспалм», де на вас чекають: фейки про “Неангелів”, стендап про розслідування “Схем”, сцикуни проти маніяків, коронавірус, собаки, зелені мухи та Дмитро Гордон — додивіться влог до кінця!

У рубриці Постправда перевірте свою чуйку на фейки і спробуйте вгадати, де правда, а де брехня (правильні відповіді дізнаєтеся в кінці влогу):

- Невже депутат Гончаренко в етері “Прямого” відкусив голову зеленій мусі?

- Чи справді українські прикордонники вчать собак відповідати на “Слава Україні!”?

- Хіба так буває: Дмитро Гордон узяв інтерв'ю в собаки Паніна?

- Чи правда, що в українській армії скасували вітання “Слава Україні!”?

- Чи проведе уряд наступний перепис українців уже з космосу?

У рубриці Крізь фейки до зірок три наших фірмових запитання до українських селебрітіз — про роль фейків у їхньому зірковому житті. Сьогодні гостя програми — учасниця гурту “Неангели” Слава.

Цього разу свій Стендап Юрко Космина присвятив головній темі минулого тижня — розслідуванню програми “Схеми” про МОЖЛИВУ зустріч в Омані Володимира Зеленського із секретарем Радбезу Росії Ніколаєм Патрушевим. “Ньюспалму” вперше доводиться захищати Зеленського від “Радіо Свобода”, а не “Радіо Свобода” від Зеленського. Жесть!

Традиційний Хіт-парад медіашизи тижня складається з трьох нагород. Цього разу Юрка Космину змушують червоніти і сміятися такі персонажі:

- Депутатка від “Слуги народу” Ольга Василевська-Смаглюк. Колишня журналістка ТСН зі знанням справи підійшла до теми фейків і спростувала коронавірус! 

- Ще один депутат від “Слуги народу”, одеський штангіст Артем Дмитрук. Який на з'їзді партії знайшов найпереконливішу причину не спілкуватися з журналістами: “Нє хачу”.

- Ведучий і генпродюсер каналу NewsOne Василь Голованов, який винайшов новий спосіб діалогу з Росією — порозуміння через зґвалтування.

Поетична рубрика Кількома рядками сьогодні присвячується іншим адептам діалогу з Росією — каналу “Інтер”. Який вирішив на честь 23 лютого привітати своїх глядачів із річницею створення окупантської армії.

У фіналі випуску Пост-Постправда. І саме вона розповість вам про фейки, сховані в п’яти новинах, процитованих на початку випуску.