Аномальну спеку можна витримати, а аномальне телебачення - ні! Так стверджує Юлія Анатоліївна Spiceгьорл, після перегляду шоу «Народ проти» на телеканалі ZIK 14 червня, в день, коли канал перейшов з рук Петра Димінського до рук брата по духу Віктора Медведчука - Тараса Козака.

Емпіричним шляхом досліджень вдалося з'ясувати: дивитися шоу без засобів спецзахисту шкідливо для здоров'я Spiceгьорл. Від псевдоінтелектуального словоблуддя її мозок просмажився до рівня оверкукед, і Світлана Василівна ледь її не втратила. Для реабілітації знадобилися компреси і довгі паузи під час перегляду.

Юлія Анатоліївна попереджає: коли на термометрі +35, краще відмовитися від перегляду політичних ток-шоу на каналах Медведчука, яких у нього тепер аж три - 112, Newsone та ZIK.

Наталя Влащенко у якості ведучої - ідеальний варіант для телеканалу ZIK, бо, як і українські регулювальники, прагне не впливати на броунівський двіж у студії: гості один одного підрізають, несамовито репетують один на одного, поворотники не вмикають, їдуть на красний, все по класікє.

Але Spiceгьорл зробила героїчний вчинок - подивилася випуск, зберегла благоразуміє, і саме главне, помітила аномальний потяг глядацької аудиторії, що голосує в студії, до прізвища Медведчук.

Дивіться з задоволенням, лайкайте, коментуйте і поширюйте❤️