1. Дуже інтересний сезон на 1+1 стартував у неділю, день, коли вся країна з терміналу Д аеропорту Бориспіль чекала повернення та на похоронну процесію загиблих в іранській авіатрощі. Перенести трансляцію розважального шоу - непосильна задача для 1+1.

2. Свій до свого по своє: сліпі прослуховування у «Голосі країни» - це ще один міф про об’єктивний вибір учасників. Ок, ви запрошуєте своїх, то хоч не паліться аж так з рекламою потрібних для розкрутки своїх людей. «Донька зірки 95 Кварталу» - привіт з дитячого голосу у 2019!

3. Обов’язково використовують шаблон для провокацій - конкурсант з близької північної країни у першій програмі, невже то все необхідне для підтвердження толерантності 1+1?

4. Поведінка тренерів достойна позначки 18+ ну і доречно перевести час трансляції на 23 годину ночі, де збуджені звьозди для рейтингів могли б ще й одяг знімали.

5. Очевидно, що для епохально-сексуального 10-го сезону «Голос країни» глядач взагалі не потрібен, тренери відірватися від своїх прописаних сценарієм інтрижок не можуть, та й відверто набридло, що з цього конкурсу талантів роблять примітивний «Дом-2», де звьозди іщут свою любов або демонструють її так, що хочеться запитати - вам хтось забороняє робити це поза сйомочним павільйоном!