Ви дивитесь оновлений влог «Ньюспалм».

У рубриці Постправда перевірте свою чуйку на фейки і спробуйте вгадати, де правда, а де брехня (правильні відповіді дізнаєтеся в кінці влогу):

- Чи дійсно вінницькі віруючі знайшли диявола?

- Чи розвалив Зеленський костьол у Варшаві?

- Чи покусав український боксер свого суперника іменем Майка Тайсона?

- Чи можна загриміти у в'язницю за репост фотожаби?

- Чи буде «Укрпошта» спалювати всі посилки з Китаю?

У медійному СтендАпі Юрко Космина глузує над головним днем народження цього тижня — Днем народження президента (як посмів цей Юрко?). Ви дізнаєтеся перше правило блюдолиза та спробуєте розібратися, чи Володимир Зеленський УЖЕ один із найвеличніших лідерів світу, чи ЩЕ ні, чи в процесі.

Сьогодні ваш улюблений Хіт-парад складається з двох відзнак медіашизи. Але не хвилюйтеся: треш-бонус у рубриці Пост-Постправда вам цю втрату компенсує! Цього разу Юрка Космину змушують червоніти і сміятися такі персонажі:

- тренер «Київ-Баскету» та збірної України з баскетболу Айнарс Баґатскіс, який після поразки в чемпіонаті повернув в українську спортивну журналістику такий напівзабутий жанр, як... матюки на прес-конференціях;

- Київський лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України, який погнав інтернетом панічні хвилі одним словом «коронавірус». Здається, Ілля Кива приєднався: у Верховній Раді він розглядав фото голого коронавірусу!

У рубриці Крізь фейки до зірок три наших фірмових запитання до українських селебрітіз — про роль фейків у їхньому зірковому житті. Сьогодні гість програми – журналіст Олексій Мустафін.

А героєм поетичної рубрики Кількома рядками стала речниця президента Зеленського Юлія Мендель, яка «завалила горизонт» у Давосі. 

У фіналі випуску – Пост-Постправда. І саме вона розповість вам про фейки, сховані в п’яти новинах, процитованих на початку випуску.