У черговому випуску Newspalm Юрка Космину змушують червоніти та сміятися такі персонажі:

Мама президента Римма Зеленська – «ЗЕ мама»: основа буття, базис Юніверсуму й підвалина всього сущого на Землі та в Кривому Розі... Якщо вірити найгучнішому підлабузницькому відео минулого тижня. У ролику на Youtube «прості українці» вітають матір Володимира Зеленського з днем народження: «Мати нашої країни… Ми б без вас нічого не змогли...». 

Нардеп від «Слуги народу» Микола Тищенко. Колишнього «ревізора» Нового каналу взялася перевіряти журналістка «Радіо Свобода» Власта Лазур. Вона поцікавилася у нардепів Миколи Тищенко та Артема Культенко, хто в новому уряді став міністром охорони здоров’я. Просте питання, щоб перевірити, чи читають «слуги народу» закони, за які голосують. Тищенко обурився запитанням журналістки: «Хто ви така, щоб перевіряти? Ну хто? Мій батько чи моя дружина? Хто ви?»

Депутат від «Опозиційної платформи — За життя» Ілля Кива. Він не лише виступив проти земельної реформи в етері NewsOne, але й зробив кілька гучних заяв про свою появу на світ. «Скажите мне пожалуйста, кто из присутствующих захочет продать свою мать? А земля – это мать. Она родила меня, хранит моего отца, родила моих детей», – ділився з глядачами Кива.

Ведучий ток-шоу «Свобода слова» на каналі «Україна» Савік Шустер та олігарх Ігор Коломойський. Учасники найпалкішої дискусії про журналістику в історії вітчизняних токшоу. Ігор Коломойський вийшов на зв’язок зі студією програми Шустера по телефону прямо під час етеру. Він вимагав від Шустера та його бізнес-партнера Павла Єлізарова повернути 2 млн 300 тис. доларів за випуски програми «Шустер live» на «1+1», які не вийшли в ефір у 2015 році.

Павло Єлізаров, бізнес-партнер Савіка Шустера. За словами Шустера, він у продакшні «займається грішми». Тому Шустер підключив Єлізарова до дискусії з Коломойським. «Верните конкретно деньги», – з надією звертався Ігор Коломойський до Єлізарова в тому ж таки етері шоу «Свобода слова». Єлізаров у відповідь назвав Коломойського «нечесною людиною» та порадив йому відпочити: «Отстаньте от новой власти… Отдыхайте на море, Игорь Валерьевич, пожалуйста!»