Сьогодні Spiceгьорл оглянула проект «Екси» на Новому каналі. Сьогодні я хочу, щоб Олександр Педан сказав, чи не соромно йому отримувати гонорар за те паскудство, в якому він постає моральним авторитетом, і чи хоче він, щоб цей проект подивилася його донька. Сьогодні я хочу дізнатися в керівництва Нового каналу, як ви можете фінансувати цей проект і толерувати те свинство, яке поширюєте серед своїх глядачів підлітків. Невже питання гендерної рівності, якими ви так напоказ опікуєтеся, є прикладом ваших творчих та інтелектуальних можливостей саме в проекті «Екси»?

На фейсбуці є привілігірована каста людей, які метають гром і молнії, а також фрази «Я тілівізор не смотрю», «Та ми той тілівізор в село батькам одвезли». Це прекрасні люди, вони читають книги і прєзрітєльно морщать нос кожного разу, коли бачать несоотвєтствіє розвитку українців відповідно до викликів часу. Все, що проісходе в тілівізорі, їх не касається, но дико раздражає і викликає ізжогу.

Касається, ще й як касається, бо поки ви не хочете знати, чим нашпиговує вашого співвітчизника соціальна телестоловка, доти і глядачі тєлєка не збираються нікого другого слухать, окрім тьоті з тілівізора, і ця тьотя і дядя тоже можуть бути і Соловйовим, і Скабєєвою.

Але гірше всього, коли телековбасу з решток відходів злиденної фантазії сценаристів і продюсерів пропонують на молодіжному каналі. І видають ліцензійний шмурдяк під соусом «воз’єднати молоді і люблячі серця», постійно підсовуючи дешеве бухло задля яскравості кадру, де безхребетні, п’яні й агресивні учасники працюють на автопілоті спинного мозку: гамселять, принижують і переходять межу від хомосапієнс до неконтрольованих істот.