Підписуйтеся на нашу сторінку у ФБ, щоб не пропускати анонси та нові випуски: https://www.facebook.com/DetectorMedia/

У черговому випуску «Ньюспалм» Юрка Космину змушують червоніти та сміятися такі персонажі:

Московська телепропагандистка, ведуча токшоу «60 хвилин» на телеканалі «Росія 1» Ольга Скабєєва. Яка за тиждень зуміла додзвонитися до аж двох європейських екскоміків. Президент України Володимири Зеленський впевнився в тому, що зі Скабєєвою та її рідними все добре і поклав слухавку. Інший екскомік – староста чеського села Павел Новотни – просто сміявся у відповідь на питання ведучої російського шоу.

newspalm також вразила купка російських пропагандистів, які після телефонного фіаско не здалися й підстерегли Володимира Зеленського під Єлисейським палацом під час зустрічі Нормандської четвірки. Російські журналісти намагалися докричатися до президента, щоб дізнатися, який результат перемовин він вважатиме перемогою.

Увагу ньюс палм привернув Савік Шустер, який напередодні Нормандських переговорів влаштував в ефірі «Свободи слова» День подяки — президента Зеленського... і президенту Зеленському!

Канал NewsOne, де ведучі в ході спіритичного сеансу викликали в студію таємничого демона Зливів, Пранку та Компромату – Джокера. Медіумом для Джокера виступив ведучий Василь Голованов, котрий зачитував повідомлення кіберпорушника у прямому ефірі.

Редактори сайту «Страна. ua». Допитливі люди, здатні навіть у протестах у Гонконгу відшукати слід блогера Сергія Стерненка.

Теги: