У черговому випуску Newspalm Юрка Космину змушують червоніти та сміятися такі персонажі:

Ілля Кива – перший український нардеп, який став героєм відомого сайту з делікатним контентом, не виходячи із зали засідань Верховної Ради. Відео з Кивою, який дуже своєрідно «поправляв штани» на робочому місці, набуло шаленої популярності в мережі й потрапило на недитячий сайт. Ролик також збудив фантазії редакторів стрічок новинних видань, які наввипередки вигадували оригінальні назви того, чим займався Кива на відео.

Кум Віктора Медведчука та за сумісництвом президент Росії Владімір Путін. Коли політтехнолог Медведчука попросив його прикрутити краник лайна російських телеканалів, президент РФ почав скаржитися на незалежність пропагандистів і сказав, що «виставляти Україну в невигідному світлі» на російському ТБ – неправильно.

Речниця президента Володимира Зеленського Юлія Мендель. Чемпіонка України зі стрибків на журналістів «Радіо Свобода» нарешті розповіла, як їй вдається в стрибку почуватися жертвою.  Мендель спочатку звинуватила Сергія Андрушка в тому, що він на ній хайпонув, а потім закинула журналістові програми «Схеми» Михайлові Ткачу кібербулінг у Facebook.

Перемогу в спецномінації «Гордон тижня» отримує експрем'єр-утікач Микола Азаров, чия голограма з’явилася в студії телеканалу «Наш», щоб поговорити з Дмитром Гордоном. І Азарову було що розповісти: і про українську (насправді – ні) народну пісню «Спят курганы темные», яку співав конкурсант з Макіївки на російському шоу «Голос», і про «відсталий Захід» України, де живуть «рагулі», які мусять бути йому вдячними. Не знаємо, чи будуть дякувати Азарову жителі Західної України, але одна вдячна утікачу людина точно є – це Дмитро Гордон. Він не стомлювався нагадувати Азарову, що той був «одним з кращих, якщо не кращим прем’єром».

Президент України Володимир Зеленський. Перший в історії президент, який здогадався особисто затверджувати гумористам пародії на себе. Про це акторка студії «Квартал 95» Олена Кравець розповіла ведучій програми «Світське життя» Катерині Осадчій. «По-перше, Вова все перевіряє. Він вичитує, вичитує тексти.... По-друге, ми ж думаємо, що ми кажемо... ». А ще президент України досі не видалився з груп «Кварталу...» у соцмережах – тобто може цензурувати жарти не лише про себе. 

Теги: