Підписуйтесь на нашу сторінку у ФБ, щоб не пропускати анонси та нові випуски: https://www.facebook.com/DetectorMedia/

У черговому випуску «Ньюспалм» Юрка Космину змушують червоніти та сміятися такі персонажі:

Нардеп від партії «Слуга народу» Микола Тищенко. Пан Тищенко після скандалу з витоком його листування переконався, що слово — срібло, а мовчання — як насос: теж не працює. Колишній «ревізор» посміхався, махав рукою і кидався з обіймами замість того, щоб відповісти на запитання журналістів щодо достовірності листування з пранкером Джокером. І який же скандал з Тищенком без «Радіо Свобода».

Канал «112», в етері якого після кількох місяців перерви знову защебетав матюкливий голосочок нардепа від партії «Опозиційна платформа — За життя» Вадима Рабіновича. Депутат у кількох простих і нецензурних словах пояснив, що бюджет на наступний рік буде «вбивати вас усіх». 

Третє місце знову здобуває визнана зірка «Ньюспалму» — ведуча «1+1» Наталя Мосейчук. Людина, яку найбільше скубе, якщо народ скубе свого президента. Ведуча програми «Право на владу» бідкалася, що українці критикують Володимира Зеленського «за те, що він щось сказав не так, а щось не сказав».

Володимир Зеленський, який вирішив нарешті скинути на голови українським журналістам скрижалі з істинними заповідями. Президент доручив Кабміну до кінця року розробити законопроект про вимоги і стандарти новин. Як виявилося, стандарти і вимоги журналістам ніхто нав’язувати не збирається. Олександр Ткаченко, голова комітету Верховної Ради з гуманітарної та інформаційної політики, каже: йдеться лише про закон, у межах якого визначатимуться поняття дезінформації, фейку тощо.

Прямий канал, який під час марафону «Наступ на свободу слова» інсценував напад на свою студію. На словах ведучого Миколи Вересня про те, що «влада має прислухатися до народу», в студію увірвалися люди в камуфляжі, в балаклавах та з автоматами в руках. Пролунали крики та постріли, телеведучий упав на підлогу так, наче в нього влучила куля. Нападники підбігли до журналіста, тоді Микола Вересень «воскрес», після чого вони зробили групове селфі з ним і співведучою Світланою Орловською.

Теги: