Чудовий по своїй неповторній потворності видався десятий сезон «Холостяка». З минулого року продюсери шоу на СТБ, імовірно, вирішили прописати для претендента на роль ТОГО САМОГО МУЖЧИНИ ударний план по кількості облапувань та облизувань дівчат. І Максим Михайлюк здав норматив і не посрамив високі стандарти, закладені Нікітою Добриніним. Ага, тим самим прошлогоднім Холостяком, який провалив сезон по рейтингах і вперше зняв «вєнєц безбрачія» над проектом без допомоги шоуменів «Битви екстрасенсів».

Крапівіна може скільки завгодно моралізаторствувати, а ви – зверхньо хіхікати над глядачами, які дивляться тупий тєлік і це шоу. Та якщо подивитися правді в очі, то і в реальному житті зможете побачити чимало фрагментів з реаліті-шоу «Битва за холостяка та чуть-одруженого мужичка», або «Битва за любов».

У шоу «Холостяк» на роль холостяків іноді, здається, висмикують чоловіків з вулиці. Їх «зваблюють» продюсери-редактори телеканалу СТБ і примушують мацати жінок, яким не вистачає восьми обіймів на день та трохи підписників в інстаграмі. Втрата світськості, багатих наречених і чужих амбіційних коханок наближує шоу до глядача. Бо тєлік врешті-решт показує те, що можна побачити за межами екрану: у міській електричці, маршрутці і поблизу клубу в будь-якому районному центрі. Саму «рєальную жизнь» вивели на екрани, і вдячні глядачі зрозуміли, що можна продовжувати спльовувати через зуби на асфальт.

Але ж як бісить, що в цьому конкретному шоу весь удар приходиться на претенденток на річний контракт, умови якого не можуть розголошувати, а «благородні вчинки» Нікіти Добриніна та Макса Михайлюка не піддаються критиці. Чоловіки в цьому шоу якась «священна корова». Крапівіна на правах глядачки «Холостяка» вимагає шоу, в якому нарешті можна побачити різнобарв’я українських чоловіків, які ховаються за свої бороди і мамину спідничку в 35 років і продовжують носити на роботу судочки з їжею, яку приготувала матуся з надією на те, що їх колись буде готувати Оксана з відділу маркетингу.