Підписуйтесь на нашу сторінку у ФБ, щоб не пропускати анонси та нові випуски: https://www.facebook.com/DetectorMedia/

У черговому випуску Ньюспалм Юрка Космину змушують червоніти та сміятися такі персонажі:

Якщо минулого тижня астрологи оголосили тиждень подяки Андрію Портнову на телеканалі NewsOne, то цього тижня про подвиги колишнього юриста Януковича дізналися й глядачі ZIK. Наприклад, у етері ток-шоу «Народ проти» блогер Сергій Лямець дивувався, чому Портнов «ефективніший та наполегливіший», аніж українська влада. Схвальний лемент Лямця почув навіть нардеп Ілля Кива на NewsOne – він разом з іншими гостями шоу «Український формат» дякував Портнову за його доблесні справи. Але хто, як не Андрій Портнов, найкраще розповість про подвиги Андрія Портнова? Вочевидь, для цього на NewsOne і виходить шоу «Злочин і покарання з Андрієм Портновим».

Ексдепутатка від «Народного фронту» Тетяна Чорновол. Чорновол давала коментар Сергію Шевчуку, журналісту сайту Анатолія Шарія, і раптом засумнівалась у тому, що перед нею журналіст. Ексдепутатка сміливо ідентифікувала Шевчука як людину з потягом до неповнолітніх хлопців. Чорновол пояснила, що її обурює, коли «такі, як» Шевчук називають себе журналістами, та вихвалялася, що за це «і в морду може дати».

Колишній соратник Зеленського, а нині резидент каналів «медведчукобачення» Андрій Пальчевський. Який відважним гобітом потрапив у самісіньке серце Мордору і прямо там героїчно... упрів! Пальчевський на каналі «112» жалівся на те, що під час етеру на російському «Первом канале» у нього від напруги була мокра спина.

Прямий канал, який простим включенням з Харкова затвердив нові стандарти технологій доповненої реальності! Під час прямого включення біля міської ради репортерка Юлія Губська зарахувала группу мітингарів з ринку Барабашово до активістів «Штабу супротиву капітуляції Харкова». Людей збурила насильна зміна їхньої громадянської позиції, журналістці довелося визнати, що під міськрадою відбувається одразу кілька акцій протесту. 

Хор імені Коломойського. Тобто студія «Квартал 95». Яка з жартами, піснями та хором імені Григорія Верьовки «відсвяткувала» підпал будинку опонентки Ігоря Валерійовича – Валерії Гонтаревої. «У пісні цій мораль проста: хата згоріла від стида», – так підсумували номер кварталівці. Що ж, від сорому за такі пісні могла би згоріти не одна хата, а цілий квартал.

Теги: