У черговому випуску «Ньюспалму» Юркові Космині соромно і смішно через таких персонажів:

Новоспеченого президента Володимира Зеленського та мера Віталія Кличка, які перетворили інавгурацію на чергову серію «Слуги народу». Зеленський стрибнув і поцілував у маківку Євгена Кошового (Лисого з «Кварталу»), а Кличко виїхав на пагорби урядового кварталу на велосипеді.

Наталю Мосейчук, ведучу «1+1», яка в ефірі «Права на владу» назвала політолога Дмитра Разумкова президентом і покликала на допомогу Фрейда, самостійно діагностувавши в себе стокгольмський синдром.

Дмитра Гордона та Олесю Бацман, які парою втекли з каналу «112» від «руского міра» та Віктора Медведчука. Вочевидь, подружжя ведучих раптово зрозуміло, що телеканал уже з рік належить кумові Путіна.

Іллю Киву, який в ефірі каналу «112» ностальгує за часами, коли Україна була стратегічним партнером Росії, та збирається «ламати спину капіталістичній гідрі».

Російського пропагандиста Максима Румянцева, який замість Пулітцерівської премії націлився на премію Дарвіна. На мітингу в Єкатеринбурзі репортер провокував учасника протесту і просив мітингаря «зламати йому щелепу».

Підписуйтеся на наш канал для того, щоб не пропускати новини про українські медіа, від яких рука сама тягнеться до лоба.

Теги: